Programma gemist?

The Mix Up gemist?

01-10-2016 16:22

The Mix Up - Afl. 1

Onlineprogramma waarin een icoon van de Nederlandse televisie voor één dag van werkzaamheden mixt met een YouTube-ster en vice versa. Dit zorgt voor bijzonder hilarische taferelen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

The Mix Up gemist

Onlineprogramma waarin een icoon van de Nederlandse televisie voor één dag van werkzaamheden mixt met een YouTube-ster en vice versa. Henny Huisman die in zijn eigen woonplaats een prank uithaalt, terwijl Kaj van der Ree een miniplaybackshow dient te organiseren op een vakantiepark. Naast Henny en Kaj mixen Bobbie Bodt en Bartho Braat, Thomas Cox en Mari van de Ven, Monica Geuze en Hakim Traïdia, Catherine Keyl en Nanne Meijer en Kaj Gorgels met Dennis Wilt. Dit zorgt voor bijzonder hilarische taferelen.

Uitzending gemist van The Mix Up? Hier kun je alle uitzendingen van The Mix Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!