Programma gemist?

Een Dubbeltje Op Z'n Kant gemist?

27-08-2013 21:29

Een Dubbeltje Op Z'n Kant - Een Dubbeltje Op Z'n Kant "Aflevering 1"

Al op jonge leeftijd heeft Tako een schuld opgebouwd vanwege een riskante belegging. Om die schuld af te lossen, sluit hij achtereenvolgens verschillende leningen af tegen steeds ongunstigere voorwaarden. Zo groeit zijn oorspronkelijke schuld van 13.000 euro uit tot een bedrag van bijna 60.000 euro. De vooruitzichten zijn erg somber; Tako verliest binnenkort zijn baan als taxichauffeur en Annekes parttimejob als postbode brengt lang niet genoeg geld in het laatje. Het maandelijks tekort dreigt het gezin ten gronde te richten en ze besluiten de hulp van dit programma in te schakelen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Een Dubbeltje Op Z'n Kant gemist

Een dubbeltje op z'n kant is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is sinds 14 mei 2009 te zien en wordt gepresenteerd door John Williams. In Een dubbeltje op z'n kant helpt presentator John Williams mensen die door de kredietcrisis in de financiƫle problemen terecht zijn gekomen. Samen met Annemarie van Gaal brengt John de financiƫle uitgaven in beeld en probeert deze te verminderen. Het doel is dat de deelnemers uit hun schulden komen.

Uitzending gemist van Een Dubbeltje Op Z'n Kant? Hier kun je alle uitzendingen van Een Dubbeltje Op Z'n Kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!