Programma gemist?

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist?

29-08-2013 20:32

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn - De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn

De altijd nieuwsgierige reporter Kuifje koopt op een markt een prachtig modelschip met de naam De Eenhoorn. Hij blijkt niet de enige geïnteresseerde te zijn in het model, omdat het aanwijzingen naar een verborgen schat schijnt te bevatten. Na aanvankelijk geweigerd te hebben om het model te verkopen, wordt Kuifje samen met zijn trouwe hond Bobbie ontvoerd door de kwaadaardige Sakharine en meegenomen op een oud vrachtschip naar Marokko. Tijdens die reis weet Kuifje de hulp in te schakelen van de ietwat beschonken kapitein Haddock, waarna ze samen met viervoeter Bobbie weten te ontsnappen. Gezamenlijk gaan ze op zoek naar het geheim van De Eenhoorn, dat ze op een spannende zoektocht over de hele wereld brengt, met in hun kielzog de gevaarlijke Sakharine en zijn handlangers.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn gemist

Uitzending gemist van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn? Hier kun je alle uitzendingen van De Avonturen Van Kuifje: Het Geheim Van De Eenhoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!