Programma gemist?

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht gemist?

02-10-2016 18:15

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht - Afl. 2

Realityprogramma waarin Herman den Blijker als super vakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht gemist

Was het al buffelen in de horeca; nu is het door de financiƫle crisis helemaal hard werken. Als restauranthouders hun zaak dan ook nog eens niet op de meest efficiƫnte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij het trieste gevolg. In dergelijke gevallen schiet het Herrie Gezocht, vanaf dinsdag 1 september te zien bij RTL 4, te hulp. Daar waar de nood het hoogst is, komt niemand minder dan Herman den Blijker als een supervakantiekracht de boel draaiende houden. Sterker nog, hij zet zelfs het restaurant weer winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers, die dan verplicht op vakantie moeten, hun tent wel een week loslaten terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt?

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!