Programma gemist?

Baby te Huur gemist?

25-10-2016 20:30

Baby te Huur -

Een gezellige babyshower, dobberen op de roze wolk, heel veel knuffelen en lekker koedie-koedie doen. Het ouderschap wordt door sommige jonge stelletjes soms iets te veel geromantiseerd. Daarom is BNN?s Baby Te Huur terug! Vier jonge koppels ervaren hoe het is om ouder te zijn. In sneltreinvaart worden ze klaargestoomd voor het volwassen leven. Ze gaan samenwonen, ondergaan een zwangerschap en ervaren hoe het is om voor een echt kind te zorgen. Ze krijgen niet alleen de zorg over een baby, maar ook over een kleuter, een pre-tiener en een puber. Alles onder permanente begeleiding van een echte nanny. Om de ?circle of life? af te maken krijgen ze ook nog een bejaarde over de vloer. Is hun relatie bestand tegen de vermoeienissen en verantwoordelijkheden van het prille ouderschap? Melanie (17) en Philippe (20) zijn de jongste deelnemers en hebben uiterlijke verzorging allebei hoog op hun lijstje staan. Ze wonen nog niet samen maar in tegenstelling tot Philippe wil Melanie later graag kinderen. Justin (23) en Brian (23) wonen in Amsterdam en weten nog niet precies hoe ze later vader zullen worden, maar dát ze het willen staat vast. Zoë (20) en Dewy (23) wonen sinds een half jaar samen. Zoë wil vooral aan Dewy duidelijk maken dat een kindje opvoeden niet zo makkelijk is als dat hij denkt. Evie (22) en Bart (23) studeren beiden, zijn al vier jaar samen en willen testen of hun relaxte levensstijl bestemd is tegen het drukke gezinsleven. In de eerste aflevering komen de vier jonge koppels aan in hun nieuwe huis in Amsterdam. Ze moeten alle voorbereidingen treffen voor de komst van de baby. Ze ervaren hoe het is om zwanger te zijn en doorstaan op de meest realistische manier een pijnlijke bevalling. Na de gesimuleerde bevalling worden in de tweede aflevering bij iedereen de baby?s gebracht door de echte ouders. Hier blijkt al snel dat niet iedereen weet hoe je met een baby moet omgaan, laat staan hoe je een luier verschoont. Na slechts enkele uren zijn sommige stellen er al helemaal klaar mee. Toch moeten ze volhouden willen ze dit sociaal experiment tot een goed einde brengen en echt ervaren hoe het is om kinderen te hebben.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Baby te Huur gemist

Uitzending gemist van Baby te Huur? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te Huur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!