Programma gemist?

Face to Face gemist?

26-10-2016 22:05

Face to Face - Face to Face

Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daarna een innige vriendschap op. Maar de laatste jaren verschijnen er s... Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daarna een innige vriendschap op. Tijdens de moeilijke tijden die volgen zijn de vriendinnen er altijd voor elkaar. Maar de laatste jaren verschijnen er scheurtjes in hun vriendschap. Amanda lijkt steeds moeilijker te kunnen omgaan met haar emotionele vriendin. De irritaties stapelen zich zo hoog op dat ze inmiddels helemaal geen contact meer hebben. Toch mist Angela haar vriendin en zou ze het liefst de klok terug willen draaien. Kan zij haar verwijten naar Amanda door de face-to-face aan de kant zetten? Ook zien we Orpha die al jaren geen contact meer heeft met haar 10 jaar oudere broer Marco. Hij is vanaf zijn 17e verslaafd aan de verdovende middelen en door omstandigheden moet de dan 15-jarige Orpha het hele gezin draaiende houden. Toch waren er ook goede tijden waarin Orpha en Marco heel close waren. Juist die relatie zou zij dolgraag weer op willen bouwen met haar inmiddels afgekickte broer. Lukt het Marco om zijn schaamte en schuldgevoel opzij te zetten en kan hij eindelijk de grote broer zijn die Orpha zo heeft gemist?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Face to Face gemist

Uitzending gemist van Face to Face? Hier kun je alle uitzendingen van Face to Face kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!