Programma gemist?

Het Instituut gemist?

27-10-2016 21:30

Het Instituut - Discriminatie

In deze aflevering wordt gekeken naar met name onbewuste vormen van discriminatie. Veel mensen zeggen van zichzelf dat ze niet discrimineren, maar is da... In deze aflevering wordt gekeken naar met name onbewuste vormen van discriminatie. Veel mensen zeggen van zichzelf dat ze niet discrimineren, maar is dat ook zo? In meerdere experimenten, waaronder het confronterende experiment 'Live Call of Duty spelen' gaan Rob en Joep dit onbewuste mechanisme onderzoeken. Maar er worden deze aflevering meer onbewuste mechanismes onderzocht; van welke sok mensen als eerste aan trekken tot kijken of mensen met een tatoeage als minder intelligent worden gezien. En of dat misschien ook gewoon klopt. Ook krijgen we voor eens en altijd antwoord op de vraag: 'Moet je een pleister er nu in één keer of toch langzaam aftrekken?'
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Instituut gemist

Uitzending gemist van Het Instituut? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!