Programma gemist?

Droomland Amerika gemist?

30-10-2016 20:15

Droomland Amerika -

Veel Amerikanen zijn ervan overtuigd dat hun land allang geen functionerende democratie meer is. De successen van Republikeins presidentskandidaat Donald Trump en Bernie Sanders, die in de Democratische voorverkiezingen de duimen moest leggen tegen Hillary Clinton, tonen aan hoe groot de weerzin tegen het politieke establishment is. Dat zou steeds meer in dienst staan van belangengroepen en bedrijven, en minder oog hebben voor de gewone burger. Amerikaanse progressieven besluiten hun stem te laten horen in de hoofdstad Washington. Betrokken burgers zoals vuilnisman Arnold Harvey besluiten zelf iets te doen voor de mensen die onder de rook van het Capitool buiten de boot vallen. Een democratie die eigenlijk een oligarchie is geworden ? de laatste uitzending van Droomland Amerika schetst een somber stemmend beeld van hoe de politiek eigenlijk door het bedrijfsleven wordt geregeerd. Een elite die zich zichzelf verrijkt en beleid maakt waar slechts een procent van het volk van profiteert ? het sentiment komt ons ook aan deze zijde van de oceaan bekend voor.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Droomland Amerika gemist

Uitzending gemist van Droomland Amerika? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Droomland Amerika, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Droomland Amerika gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Droomland Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Droomland Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!