Programma gemist?

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist?

02-11-2016 22:55

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge - Docu: Hillary Clinton - A Woman on the Edge

Deze documentaire geeft een kijkje achter de schermen van de race om het Amerikaanse presidentschap. Filmmaker William Karel herinnert de kijker aan hoe Hillary Clinton in de politiek begon als de 'vrouw van' en nu door haar politieke moed en vastberadenheid mogelijk de eerste vrouwelijke president van Amerika wordt. Geen politicus is zo hard aangevallen als Hillary Clinton. Zowel op politiek als persoonlijk niveau. In haar 40-jarige carrière hebben zowel rechtse als de liberale media altijd buitengewoon kritisch naar haar gekeken. Zelfs de goedkoopste laster werd doorgegeven. Hoewel ze in de peilingen in 2007 een voorsprong had, ruïneerden haar tegenstanders haar electorale kansen in het voordeel van Barack Obama, die men charismatischer vond. Hillary Clinton is de confrontaties met schandalen en geruchten nooit uit de weg gegaan. Nu stapt ze in de ring voor haar laatste gevecht. Haar campagne om het Witte Huis te bereiken in 2016 en het bijbehorende mediaspel staan centraal in de documentaire. Een intiem inkijkje in haar strijd om de macht.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!