Programma gemist?

Het Instituut gemist?

03-11-2016 21:30

Het Instituut - Humor

Natuurlijk zijn mannen grappiger dan vrouwen, tenminste dat vinden mannen, maar is het ook echt zo? Natuurlijk zijn mannen grappiger dan vrouwen, tenminste dat vinden mannen, maar is het ook echt zo? In deze aflevering onderzoeken Rob en Joep ook of vrouwen grappige mannen sexyer vinden dan minder grappige en of mannen wellicht dezelfde voorkeur hebben voor grappige vrouwen. Sophie is ervan overtuigd dat vrouwen in ieder geval net zo goed of zelfs beter zijn in het vertellen van moppen. Rob en Joep nemen die uitdaging met veel vertrouwen aan. Daarnaast onderzoeken ze of gewassen mensen misschien minder gebeten worden door muggen dan ongewassen mensen. Met 300 hongerige muggen gaan ze 12 vrijwilligers te lijf. En wij mensen gaan er altijd maar van uit dat we meestal helder denkend en rationeel zijn. Rob en Joep tonen met hun dobbelsteenexperiment genadeloos aan dat dat zeker niet geval is. Welkom in het Instituut!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Instituut gemist

Uitzending gemist van Het Instituut? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!