Programma gemist?

Anita wordt opgenomen gemist?

07-11-2016 22:05

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot Koen (26) is bijna klaar met zijn behandeling. Ooit lag hij op de hartbewaking doordat hij plots stopte met GHB, maar nu, 5 maanden later, is hij er klaar voor om naar huis te vertrekken. In de jongerenkliniek in Sint-Oedenrode gaat Rico (23) op weekendverlof. Hij wil voor het eerst muziek gaan maken zonder daarbij een joint op te steken. Maar zijn z?n vrienden solidair met hem? Ook Tristan (21) is weer opgenomen, nadat zijn moeder hem knock-out in de tuin heeft gevonden. Het is nu erop of eronder voor hem.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!