Programma gemist?

2Doc: The Choice gemist?

07-11-2016 19:55

2Doc: The Choice - Docu: The Choice

Aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen is de indringende documentaire The Choice te zien. Deze documentaire wordt standaard aan de vooravond van de verkiezingen uitgezonden door de Amerikaanse zender PBS. In The Choice worden de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Hillary Clinton onder de loep genomen. Er wordt nader ingegaan op waar de kandidaten vandaan komen en wat ze heeft gevormd. Ook wordt hun manier van leiding geven uiteengezet. Bovenal wordt de vraag beantwoord waarom zij één van de moeilijkst denkbare banen ter wereld uit willen voeren. Het portret van de twee presidentskandidaten komt tot stand door interviews met degenen die de kandidaten het beste kennen; vrienden, familie, adviseurs en tegenstanders. Zij laten zich uit over Trump en Clinton en bieden daarmee een serieuze, maar ook vermakelijke visie op het leven van de twee kandidaten. Daarnaast komen ook auteurs, journalisten en politieke insiders aan het woord om het beeld compleet te maken. Het doel van The Choice is om kijkers beide presidentskandidaten te laten begrijpen. Ook als kijkers fel tegen Trump zijn wordt met deze documentaire getracht om inzicht te bieden in waarom hij is geworden zoals hij is. Dit is uiteraard ook het geval bij Clinton. Er wordt veel teruggegrepen naar het verleden van beide kandidaten en hoe zij eigenlijk in de politiek terecht zijn gekomen. Kijkers denken wellicht dat zij alles van de presidentskandidaten weten maar in deze documentaire komen verrassend veel nieuwe inzichten naar voren.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: The Choice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Choice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Choice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!