Programma gemist?

RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later gemist?

09-11-2016 21:32

RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later - Afl. 1

Documentaire waarin de 4 Nederlandse vrienden Ferry, Bob, Dexter en Frank worden gevolgd in de maanden na het Bataclan-drama in Parijs. De 4 vrienden overleefden het bloedbad waarbij 89 mensen omkwamen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later gemist

Documentaire waarin Ewout Genemans de 4 Nederlandse vrienden Ferry, Bob, Dexter en Frank volgt in de maanden na het Bataclan-drama in Parijs. Bij die aanslag op vrijdag 13 november 2015 kwamen 89 mensen om het leven. Ferry, Bob, Dexter en Frank overleefden het bloedbad. In de maanden na de traumatische gebeurtenis tracht het viertal het 'normale leven' weer op te pakken. Ze zijn daarbij gevolgd door een camera. Hoe staan zij nu in het leven? Ook worden de vrienden gevolgd tijdens hun eerste bezoek aan Parijs na het drama en de eenmalige terugkeer naar de plek des onheils: het Bataclan-theater.

Uitzending gemist van RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!