Programma gemist?

Het Instituut gemist?

10-11-2016 21:25

Het Instituut - Vooroordelen

Vooroordelen zouden heel vervelend zijn, als ze niet stiekem af en toe ook een beetje waar zouden zijn. In deze aflevering leggen Rob en Joep een paar v... Vooroordelen zouden heel vervelend zijn, als ze niet stiekem af en toe ook een beetje waar zouden zijn. In deze aflevering leggen Rob en Joep een paar vooroordelen onder het vergrootglas. Zoals: hebben vrouwen echt een minder goed richtingsgevoel? Dat is een veelgehoorde klacht (onder mannen) maar is het ooit wetenschappelijk aangetoond? En het is bekend dat knappe mensen het makkelijker hebben op deze aardbol dan de wat minder goed gelukte exemplaren. Maar krijgen ze na het plegen van een misdaad ook minder straf? Tot slot gaan Rob en Joep op zoek naar mannen in Het Instituut die bereid zijn om voor de vijftig vrouwen te dansen én hun sperma te laten onderzoeken. Zodat er eindelijk een antwoord gegeven kan worden op de vraag: hebben sexy dansende mannen ook echt beter zaad? Welkom in het Instituut!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Instituut gemist

Uitzending gemist van Het Instituut? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!