Programma gemist?

De (Onder) Wereld Van Willem Holleeder gemist?

13-11-2016 20:03

De (Onder) Wereld Van Willem Holleeder - Afl. 1

Crimespecial waarin John van den Heuvel de nog steeds diep donkere kant van Willem Holleeder aan het licht brengt. Een man die zich voordoet als een knuffelcrimineel, maar volgens justitie een keiharde moordenaar is.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De (Onder) Wereld Van Willem Holleeder gemist

Onthullende crimespecial waarin John van den Heuvel de nog steeds diep donkere kant van Willem Holleeder aan het licht brengt. Een indringend verhaal over hoe hij met zijn zorgvuldige pr-strategie probeert te profiteren van zijn BN'er-schap en hiermee criminele activiteiten probeert te verhullen. Een special vol uniek nooit eerder geopenbaard beeldmateriaal. Van den Heuvel schets het ware gezicht van de man die zich presenteerde als een knuffelcrimineel, maar volgens justitie een keiharde seriemoordenaar is. Wat was de werkelijke reden voor Holleeders veelbesproken optreden bij 'College Tour', wat gebeurde er achter de schermen en wat waren de geheime afspraken? En hoe kreeg hij zijn slachtoffers in zijn macht en welke rol speelden prominente Nederlanders bij het redden van Holleeders leven?

Uitzending gemist van De (Onder) Wereld Van Willem Holleeder? Hier kun je alle uitzendingen van De (Onder) Wereld Van Willem Holleeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!