Programma gemist?

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist?

24-11-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek - Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een succesvol ontwerper én ondernemer. Na hun eindexamen aan de Design Academie richtte hij met zakenpartner Nob Ruijgrok het bedrijf Eek & Ruijgrok op, en is hij -naar eigen zeggen- de enige meubelontwerper van Nederland die het hele proces van ontwerp tot levering aan de klant in eigen hand heeft. En daar is hij trots op. Toch gaan er ook stemmen op die zeggen: is Piet Hein Eek nog wel de moeite waard? Eek met zijn sloophout, vernieuwt hij zich wel? Is zijn ondernemerschap niet boven zijn kunstenaarschap uitgegroeid?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!