Programma gemist?

2Doc: Solo gemist?

30-11-2016 22:55

2Doc: Solo - Docu: Solo

"Ik heb allemaal boekjes over rouw. Er is geen mode. Het komt zoals het komt." In 2Doc: Solo, een roadmovie over rouw, volgt regisseur Koen Suidgeest de 61-jarige Irma gedurende het eerste jaar na het overlijden van haar man. Ze probeert haar verdriet te verwerken door hun gezamenlijke passie te blijven volhouden: reizen met hun kampeerauto. Toerend door Europa leert Irma het gemis van haar man aanvaarden. De camper blijkt daarbij een belangrijke rol te spelen, of ze nu reist met haar bevriende Solo?s (leden van een vereniging voor alleenreizenden), of ├ęcht helemaal alleen op pad gaat. De film neemt de kijker mee op Irma?s zwerftocht door het emotionele berglandschap van de rouw.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Solo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!