Programma gemist?

25 Jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde gemist?

04-12-2016 20:10

25 Jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde - 25 Jaar Gordon: Compleet, Volmaakt Het Einde

Na een zangcarrière van maar liefst 25 jaar neemt Gordon dit jaar afscheid als zanger met twee concerten in het Concertgebouw in Amsterdam. De afgelopen twee zondagen zond RTL 4 de unieke tweedelige documentaire ?25 jaar Gordon?, van de hand van de veelgeprezen documentairemaker Michiel van Erp, uit . Vanavond is de registratie van het afscheidsconcert ?25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde? te zien. Samen met bevriende collega?s uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

25 Jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde gemist

Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

Uitzending gemist van 25 Jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!