Programma gemist?

De Tafel van Tijs gemist?

06-12-2016 21:20

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Damiaan Denys en Jan Terlouw over eventueel stervenshulp voor ouderen, Martine van Veelen over het verband klimaatverandering en oorlogen, Sjirk Kuijper... De discussie over wel of geen stervenshulp voor ouderen die hun leven voltooid achten blijft de gemoederen bezighouden. Psychiater en hoogleraar Damiaan Denys is er fel op tegen, maar voormalig D66-politicus Jan Terlouw is al jarenlang een voorstander. * Volgens Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp is klimaatverandering de oorzaak van veel oorlogen en van de grote vluchtelingenstromen. Daarom moeten we de strijd tegen klimaatverandering veel serieuzer nemen, zegt hij. Ondernemer Martine van Veelen onderschrijft zijn pleidooi volledig. * Een politieke partij die zelf geen meningen heeft, maar over elk onderwerp een internetpeiling houdt. Is dit idee van Geenpeil een aanvulling op onze democratie? Hoofdredacteur Sjirk Kuijper van het Nederlands Dagblad geeft zijn mening.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Tafel van Tijs gemist

Uitzending gemist van De Tafel van Tijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Tafel van Tijs, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Tafel van Tijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Tafel van Tijs? Hier kun je alle uitzendingen van De Tafel van Tijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!