Programma gemist?

De mannen van dokter Anne gemist?

06-12-2016 21:25

De mannen van dokter Anne - Nieuw: De mannen van dokter Anne

December is de meest liefdevolle periode van het jaar met als climax de kerstdagen, als families en geliefden samenkomen. Net5 gaat daarom gedurende deze maand aftellen naar de kerst met films waar de liefde vanaf spat, romantische klassiekers waar zelfs de meest doorgewinterde ijspegel van ontdooit. Bovendien wordt tijdens Lovely December ook de nieuwe Nederlandse ziekenhuisserie De mannen van dokter Anne geïntroduceerd, waarin eveneens vele harten sneller gaan kloppen. In de romantische en komische doktersserie De mannen van dokter Anne, van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce, volgen we de perikelen in het leven van jonge arts Anne (Noortje Herlaar). Een week voordat zij in het huwelijk treedt, betrapt ze haar verloofde met een ander. Haar wereld stort in en ze keert terug naar haar ouderlijk huis. Haar vader biedt Anne een baan aan in het ziekenhuis waar hij zelf ook werkzaam is. Hier komt ze Mark (Benja Bruijning), de jongen waar ze vroeger altijd verliefd op was, weer tegen. Ook ontmoet ze andere mannen zoals de knappe Dr. Zwart (Matteo van der Grijn). Voor wie gaat Anne vallen?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De mannen van dokter Anne gemist

In deze romantische en komische doktersserie is de jonge arts Anne het middelpunt. Een week voordat ze in het huwelijk treedt, betrapt ze ha...

Uitzending gemist van De mannen van dokter Anne? Hier kun je alle uitzendingen van De mannen van dokter Anne kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!