Programma gemist?

Annie en Fiep maken een boek gemist?

17-12-2016 16:20

Annie en Fiep maken een boek - Annie en Fiep maken een boek

Over de totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie' uit 1990, het laatste gezamenlijke project van goede vriendinnen Annie M.G. Schm... Annie M.G. Schmidt en illustratrice Fiep Westendorp maakten in 1990 het kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie'. Naast hun jarenlange samenwerking waren ze ook vriendinnen. 'Jorrie en Snorrie' was hun laatste gezamenlijke project. Het verhaal gaat over een trein die doelwit wordt van terroristen. Een feesttrein, want Fiep tekende zo graag een trein met wielen met spaken, dus maakte Annie er een feesttrein van want die kon gerust wielen met spaken hebben.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Annie en Fiep maken een boek gemist

Uitzending gemist van Annie en Fiep maken een boek? Hier kun je alle uitzendingen van Annie en Fiep maken een boek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!