Programma gemist?

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist?

18-12-2016 20:20

Het Kerst Muziekgala 2016 - Kerstshow: Het Kerst Muziekgala 2016

Vanavond wordt de grote kerstshow Het Kerst Muziekgala uitgezonden. In deze familieshow krijgen kinderen de kans om hun muzikale talenten te tonen aan niemand minder dan Koningin Máxima in een vol Koninklijk Theater Carré. In een sfeervol kerstdecor zullen kinderen en bekende artiesten zoals Nick & Simon, Gers Pardoel, Maan en Andre van Duin optredens in allerlei genres en stijlen verzorgen. Het muzikale spektakel wordt gepresenteerd door Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg. In de weken voorafgaand aan Het Kerst Muziekgala 2016 hebben presentatoren Jetske en Pepijn in de BZT Muziek Show de BZT Band XXL samengesteld. Een spectaculaire muziekwedstrijd waarin alle groepen 5, 6 en 7 in Nederland een inzending konden sturen om te strijden voor een plekje in de grote eenmalige band en uiteindelijk een optreden in de kerstshow voor Koningin Máxima. Het uiteindelijke doel van de avond is te laten zien dat muziek maken voor iedereen is en dat alle kinderen op school recht zouden moeten hebben op muziekles. Muziek maken is leuk en het vergroot je wereld; je wordt er slimmer, socialer en creatiever van.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!