Programma gemist?

10 jaar Nick & Simon gemist?

20-12-2016 20:30

10 jaar Nick & Simon - Special: 10 jaar Nick & Simon

Nick & Simon bestaat alweer 10 jaar en dat moet gevierd worden. Met hun programma?s 10 jaar Nick & Simon, Nick & Simon live in Paradiso en Nick & Simon live in Ahoy ?I?m Dreaming Of A White Christmas? besteedt SBS6 aandacht voor het 10-jarig jubileum van het duo in deze decembermaand. In het eenmalige programma 10 jaar Nick & Simon worden Nick & Simon door hun goede vriend Kees Tol geïnterviewd over hun jubileum. Ook familie, vrienden en collega?s van het duo delen hun persoonlijke verhalen over de twee zangers. Dit programma is vanavond om 20.30 uur te zien. Om 21.30 uur volgt Nick & Simon live in Paradiso. De grootste hits en de mooiste liedjes komen voorbij in deze concertregistratie van Nick en Simon in Paradiso van afgelopen jaar. De kerst wordt wit met de registratie van het kerstconcert dat Nick & Simon afgelopen december in Ahoy gaven. Nick & Simon live in Ahoy ?I?m Dreaming Of A White Christmas? is op Eerste Kerstdag vanaf 16.30 uur te zien.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

10 jaar Nick & Simon gemist

In 10 jaar Nick & Simon worden Nick & Simon door hun goede vriend Kees Tol in een intieme setting, met publiek, geïnterviewd over hun 10-jar...

Uitzending gemist van 10 jaar Nick & Simon? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Nick & Simon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!