Programma gemist?

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist?

31-12-2016 21:20

MINDF*CK special: het teleportatie experiment - MINDF*CK special: het teleportatie experiment

Op oudejaarsavond is illusionist Victor Mids te zien met een MINDF*CK Special. Na een jaar van intensieve voorbereiding gaat hij zijn grootste uitdaging aan tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. Mids wil voor deze bijzondere uitzending van MINDF*CK iemand gaan teleporteren van Nederland naar een andere plek op aarde, zonder dat diegene dat kan verklaren. In een grootse studioshow trakteert Mids het publiek in de zaal en de kijkers thuis op een avond vol illusies en interactieve experimenten. Ook geeft Victor Mids een kijkje achter de schermen en legt hij uit hoe hij te werk gaat om het experiment te realiseren. In 2014 zijn wetenschappers van de TU Delft er als eersten in geslaagd om informatie te teleporteren. In MINDF*CK combineert Mids, arts en illusionist, wetenschap met illusies om mensen te verwonderen. Mids: ?Door het nieuws over teleportatie raakte ik gefascineerd door het fenomeen en vroeg ik mij af of het mij zou lukken als eerste op aarde een mens te teleporteren, zonder dat hij dat kan verklaren.? Mids duikt daarvoor de wetenschappelijke wereld in en spreekt onder andere met Prof dr. ir. Ronald Hanson van de TU Delft en Vincent Icke, hoogleraar Theoretische Sterrenkunde aan de Universiteit Leiden. Voor de zoektocht naar de perfecte proefpersoon schakelt hij de hulp in van presentatrice Lauren Verster. In de MINDF*CK Special: Het Teleportatie Experiment neemt Victor de kijker mee in zijn gedrevenheid om deze grote uitdaging te realiseren: ?Het wordt een avond vol verwondering, illusies, wetenschap, interactieve experimenten waar je thuis zelf aan mee kunt doen en een spectaculaire finale.?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK special: het teleportatie experiment? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK special: het teleportatie experiment kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!