Programma gemist?

My First Holiday gemist?

03-01-2017 21:31

My First Holiday - Nieuw: My First Holiday

Afreizen naar het buitenland voor een vakantie; wie wil dat nou niet?! Toch zijn er echt mensen die ons land nooit verlaten. In het nieuwe RTL 5-programma ?My First Holiday? gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het ze nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Wat zijn in hun ogen de mooiste plekken op aarde en wat verwachten ze daar te vinden? Presentator Jamai Loman overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. Het vinden van de juiste gate op een hectisch vliegveld, de eerste vlucht en het bestellen van een kop koffie als je de taal niet spreekt levert de meest grappige beelden op. Vanaf vanavond zijn de life changing-momenten van deze mensen te zien bij RTL 5. Vrachtwagenchauffeur Eugene heeft al veel kilometers gemaakt, maar komt daarbij nauwelijks het land uit. In zijn leven heeft hij alleen op Duitse bodem gestaan voor een werkklus. Eugene heeft enorme vliegangst en maakt van alles wat hij tegenkomt een risico-analyse. Die twee zaken hebben hem en zijn vrouw Kelly er altijd van weerhouden op vakantie te gaan. Hoogste tijd dat Jamai hun leven verrijkt; hij regelt tickets naar het schitterende Curaçao. Het leven van de dolverliefde Jan en Corina staat volledig in het teken sprookjes. Ze bezoeken daarom wekelijks de Efteling, maar willen eigenlijk liever weten hoe sprookjesachtig het in andere landen kan zijn. Het stel spring een gat in de lucht als zij naar het romantische Parijs mogen afreizen, inclusief een droombezoek aan Euro Disney. Melvada en haar rappende vriend Reginald wonen in Lelystad en hebben het niet breed. Ze zijn ooit een weekend naar Apeldoorn geweest en dat heeft ze het idee gegeven dat een echte vakantie wel eens een heel fijn iets zou kunnen zijn. Jamai geeft ze de mogelijkheid een rondrit door Toscane te maken, met vele culinaire hoogtepunten én inspiratie voor een nieuwe liefdesrap van Reginald. Deze én andere koppels verleggen door ?My First Holiday? hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!