Programma gemist?

Moordvrouw gemist?

08-01-2017 20:09

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Het zesde seizoen van ?Moordvrouw? gaat vanavond van start met acteur Ali Ben Horsting in de rol van de nieuwe politiechef Dries van Zijverden. Hij neemt daarmee de functie over van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk), die aan het einde van het vorige seizoen eervol ontslag nam. Horsting krijgt de leiding over het team eigenzinnige rechercheurs. Volgens Horsting brengt nieuw binnenkomen in een ervaren team zeker voordelen met zich mee: ?Het is een leuke en interessante overeenkomst, nieuw zijn als acteur in een langlopende serie en daarnaast het spelen van een nieuw personage. Daardoor kon ik me goed inleven.? Bij zijn aantreding is het meteen duidelijk dat Van Zijverden een stap terug heeft gedaan. Hoe kan het dat iemand van zijn statuur leiding moet geven aan een klein team en wordt gedegradeerd tot korpschef? Voorheen was Van Zijverden namelijk chef van de Landelijke Eenheid. Het is een vraag die Fenna (Wendy van Dijk), Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi) en Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) vanaf het begin bezighoudt. Van Zijverden maakt desondanks een kalme en zeer vriendelijke eerste indruk. Het is een man van weinig woorden, maar als hij iets zegt, straalt hij gezag uit. Zonder voortdurend op zijn strepen te staan, is hij stevig sturend in het operationele politiewerk. Hij geeft veel ruimte aan het vakmanschap van zijn teamleden. Met name met Fenna heeft Van Zijverden al snel een klik. Hij kan het wel waarderen dat ze af en toe buiten de lijntjes kleurt, want hij ziet dat het resultaat oplevert. Fenna voelt zich prettig onder het bewind van Van Zijverden. Logisch, ze mag haar gang gaan. Als blijkt dat Van Zijverden in het recente verleden in de problemen is gekomen, bekoelt de houding van Fenna ten opzichte van Van Zijverden echter meteen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!