Programma gemist?

Moord of zelfmoord? gemist?

08-01-2017 21:30

Moord of zelfmoord? - Nieuw: Moord of Zelfmoord

In het nieuwe programma Moord of Zelfmoord? onderzoekt misdaadjournalist Kees van der Spek samen met advocaat Sébas Diekstra cases die door politie bestempeld zijn als zelfmoord. Familie en geliefden van de overledene trekken deze conclusie echter in twijfel. Zij blijven rondlopen met de slopende vraag: wat is er gebeurd? Van der Spek en Diekstra worden ondersteund door een team van oud-rechercheurs, forensisch pathologen en artsen. Zowel op juridisch als forensisch vlak onderzoeken ze alle mogelijkheden. Ze lopen sporen na en bewandelen opnieuw alle wegen in de hoop de zaak te kunnen heropenen of juist te kunnen sluiten, met een voor de nabestaanden acceptabele eindconclusie. Want pas als alles volledig is uitgezocht en de waarheid boven tafel is, kan de familie zich richten op het rouwproces. ?Het is een ingrijpend dilemma voor de nabestaanden. Zij kunnen jaren met enorme onzekerheid worstelen, omdat ze niet weten wat er die bewuste dag nou precies is gebeurd. De familie verdient een second opinion, als de politie besluit dat het om zelfmoord gaat. Je gunt iedereen zekerheid over de doodsoorzaak van hun geliefde of familielid?, aldus Van der Spek. Advocaat Diekstra is gespecialiseerd in strafzaken en heeft bijzondere kennis en ervaring op het gebied van Cold Case-zaken. Diekstra: "Cruciale vragen blijven in veel van dit soort zaken bestaan over de momenten kort voor het overlijden van een dierbare. Maar er wordt te vaak geweigerd het nodige onderzoek te doen. Dat is verschrikkelijk voor de nabestaanden.?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Moord of zelfmoord? gemist

In Nederland worden jaarlijks zo’n 1800 zelfmoorden gepleegd. Wat als de omstandigheden erop wijzen dat er iets anders is gebeurd? Kees van ...

Uitzending gemist van Moord of zelfmoord?? Hier kun je alle uitzendingen van Moord of zelfmoord? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!