Programma gemist?

Big Fish Klaas gemist?

09-01-2017 22:05

Big Fish Klaas - Nieuw: Big Fish Klaas

Vanaf vanavond is Klaas van der Eerden wekelijks te zien met een eigen visprogramma bij AVROTROS: Big Fish Klaas. Van der Eerden reist met telkens een andere vissende BN?er naar de mooiste visplekken ter wereld. In de eerste aflevering van Big Fish Klaas is te zien hoe hij met Jan Versteegh op zoek gaat naar de grootste snoeken in Zweden. Met Douwe Bob reist Klaas naar IJsland; het land dat Douwe ?douze points? gaf tijdens het Eurovisie Songfestival. Het vliegvissen dat de mannen daar hebben gedaan is inmiddels de nieuwe hobby van Klaas. ?Ik heb inmiddels zelfs vliegvisles gevolgd!? De andere landen die Klaas, zelf een fanatieke sportvisser, bezoekt zijn Kaapverdië met Mr Polska, Costa Rica met Quintis Ristie en Canada met Roué Verveer. Met Jeroen van der Boom gaat Klaas achter de heilbot aan in Noorwegen. Vissen is de grootste hobby van Klaas, dit programma is hem dan ook op het lijf geschreven: ?Het presenteren van Big Fish Klaas is voor mij een natte droom die uitkomt.?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Big Fish Klaas gemist

Uitzending gemist van Big Fish Klaas? Hier kun je alle uitzendingen van Big Fish Klaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!