Programma gemist?

Detectives: Happy Valley gemist?

14-01-2017 22:35

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een begrafenis brengt oude vijanden oog in oog. Ryan krijgt een nieuwe onderwijsassistent op school. Ann probeert John te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. Hij doet een onomkeerbare zet. Na een spectaculaire reddingsactie brengt Catherine een van de bevrijde vrouwen, Ilinka, onder bij haar buurvrouw Winnie. Bij Ryan op school gaat een nieuwe onderwijsassistent aan het werk. Iedereen maakt zich klaar voor een begrafenis, maar Catherine's aanwezigheid leidt tot beroering. Clare geeft toe aan een zwakte. Ann probeert John beter te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. In het nauw gedreven door Vicky doet hij een onomkeerbare zet.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Detectives: Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!