Programma gemist?

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist?

19-01-2017 20:32

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won - Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiƫle presidentsverkiezing uit de Amerikaanse geschiedenis centraal in ?Trump Night?. Om 20.30 uur wordt de avond afgetrapt met ?Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won?. In deze vierde aflevering van zijn serie over de Amerikaanse verkiezingen keert Robert Jensen terug naar de VS. In de special deelt Jensen zijn visie over de kracht van Trump. Hij bezoekt opnieuw Mingo Junction, Ohio, om te praten met de Trump-stemmers die hij voor de verkiezingen ook al sprak over hun ontevredenheid. Hebben ze het gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt en denken ze dat er Ʃcht iets gaat veranderen? Ook gaat Jensen naar New York: zijn de inwoners van The Big Apple de schok al te boven en hoe denken zij over het Amerika onder Trump? Om 21.30 uur brengt RTL 5 de documentaire ?Wie Is Donald Trump??, een indrukwekkende en onthullende documentaire waarin zijn familie, celebs, acteurs, vrienden en vijanden aan het woord komen. Zij schetsen het beeld van de charismatische maar ook polariserende zakenman die, sinds hij bekendmaakte een gooi te doen naar het presidentschap, de krantenkoppen domineerde. Zijn oversized ego, zijn vrouwen en zijn aard om te controleren en te manipuleren passeren de revue in deze nietsverhullende documentaire over de nieuwe president van de Verenigde Staten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist

Reportage waarin Robert Jensen terugkeert naar het Amerika van na de verkiezingen. Hoe kijken ze terug op de plotselinge overwinning van Donald Trump? In de grote steden stemden de kiezers voor Clinton, de kiezers in het binnenland waren gigantisch enthousiast over Trump. In een weerzien met de Trumpstemmers in Mingo Junction, Ohio, vraagt Jensen naar hun verwachtingen van de nieuwe president. Ook peilt hij de stemming onder de 'verloren' New Yorkers.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!