Programma gemist?

Bitterzoet gemist?

24-01-2017 21:30

Bitterzoet - Nieuw: Bitterzoet

De komische dramaserie Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer, is vanaf vanavond te zien bij Net5. Bitterzoet gaat over de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman), die elkaar al sinds hun studententijd kennen. De vriendinnen hebben alle drie een eigen leven, maar ze zien elkaar geregeld. Daten, rimpels, seks, opvoeding; niets blijft dan onbesproken. De ambitieuze en drukke Anna is de meest serieuze van het stel. Ze volgt wekelijks mindfullness- en coaching-therapieën en daar profiteert iedereen (ongewild) van mee. Anna is al jaren samen met ondernemer Kees en heeft twee dochters van 8 en 14 jaar oud. De hardwerkende Esmee is juriste, regelt alles voor iedereen en houdt van biologische happen en pure smaken. Esmee is getrouwd met Bourgondiër Pieter en is moeder van twee jongens van 9 en 11 jaar. De impulsieve Caro is single en heeft drie kinderen met een mening. Het leven van Caro bestaat uit wilde dates, experimentele vakanties en veel te veel drinken en roken. Het drukke leven houdt haar jong, want oud en vet is killing voor de datingjungle. Bitterzoet is een samenwerking met LINDA.tv, waar de afleveringen online te zien zijn. De scenario’s zijn geschreven door columnist en LINDA.- auteur Roos Schlikker.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Bitterzoet gemist

Uitzending gemist van Bitterzoet? Hier kun je alle uitzendingen van Bitterzoet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!