Programma gemist?

Detectives: Endeavour Morse gemist?

01-02-2017 21:25

Detectives: Endeavour Morse - Nieuw seizoen: Endeavour Morse

De jonge Morse is herstellende, maar moet meteen aan de bak in het tweede seizoen van Endeavour Morse. Na de schokkende gebeurtenissen in het slot van het eerste seizoen is Morse nog gepijnigd. In de eerste aflevering krijgt hij meteen weer te maken met twee sterfgevallen. Een man valt van een dak. Het is niet duidelijk of het zelfmoord was of moord, en het feit dat het lichaam niet te identificeren is maakt het niet makkelijker. Endeavour Morse speelt zich af in de jaren zestig, vóór de gebeurtenissen in de serie Inspector Morse. Morse is nog een jonge Detective Constable die zijn eerste moorden oplost. Dit tweede seizoen bestaat uit vier afleveringen van anderhalf uur.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Detectives: Endeavour Morse gemist

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!