Programma gemist?

Louis Theroux: Savile Revisited gemist?

03-02-2017 20:30

Louis Theroux: Savile Revisited - Docu: Louis Theroux - Savile Revisited

Louis Theroux maakte in 2000 een documentaire over de toentertijd populaire Britse radio- en tv-persoonlijkheid Jimmy Savile. Na Savile's dood in 2011 werd duidelijk dat hij honderden kinderen seksueel had misbruikt. In de nieuwe film Savile Revisited probeert Theroux te begrijpen waarom hij destijds niet heeft kunnen zien wie hij voor zich had. Na de opnames van de documentaire When Louis Met… Jimmy (2000) hield Louis Theroux nog een aantal jaar contact met Jimmy Savile. Deels omdat hij hem als een vriend was gaan beschouwen, deels omdat hij het gevoel had dat Savile een geheim had; een geheim waar Theroux nog achter wilde komen. Nu blikt de documentairemaker terug en probeert hij te achterhalen waarom hij Savile destijds niet heeft kunnen ontmaskeren. In Savile Revisited praat Theroux met mensen die nauw met Savile samenwerkten en met een aantal van zijn slachtoffers. Ook kijkt hij opnieuw naar beelden uit zijn eerdere documentaire en naar beeldmateriaal dat nog niet eerder te zien is geweest. Savile’s slachtoffers praten met Theroux over wat er met hen is gebeurd en wat ze van When Louis Met… Jimmy vonden. Janet, dertig jaar lang de assistente van Savile, blijkt nog altijd niet te geloven dat haar vroegere baas iets heeft misdaan. Louis Theroux gaat in Savile Revisited eerlijk en openhartig op (zelf)onderzoek uit, en geeft Savile’s slachtoffers de stem die ze in zijn eerste documentaire misten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Louis Theroux: Savile Revisited gemist

Uitzending gemist van Louis Theroux: Savile Revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Louis Theroux: Savile Revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!