Programma gemist?

Beck gemist?

04-02-2017 20:00

Beck - Start seizoen 6: Beck

Vanavond start het zesde seizoen van de Zweedse detectiveserie Beck. Martin Beck is een onopvallende man met een opvallend talent voor het opsporen van misdadigers. Hij werkt bij de moordbrigade van de nationale Zweedse politie. Zijn rechterhand Gunvald is wat minder van het volgen van de regels. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Maj Sjöwall en Per Wahlöö. In de seizoensopener wordt een journalist vermoord gevonden in zijn huis, waar ook de vingerafdrukken van een beruchte crimineel worden aangetroffen. Het team van Martin Beck gaat op zoek naar de moordenaar. Door een onverwachte gebeurtenis staat er ineens veel meer op het spel dan het vinden van de moordenaar van de journalist.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Beck gemist

Uitzending gemist van Beck? Hier kun je alle uitzendingen van Beck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!