Programma gemist?

Goedele On Top gemist?

14-02-2017 21:34

Goedele On Top - Nieuw: Goedele On Top

In 'Goedele On Top’ proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Vanaf vanavond wordt iedere aflevering één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar Goedele door middel van verschillende opdrachten het koppel een duwtje in de goede richting geeft. Nadat Goedele de koppels thuis bezoekt en confronteert met de beelden die zijn gemaakt door observatiecamera’s in hun woon- én slaapkamer, worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het ‘sekslab’. Hier krijgen ze allerlei opdrachten en worden tegelijkertijd gemonitord. Zo krijgen ze onder andere seksueel getinte filmfragmenten en foto’s te zien van hun naakte partner. Ook moeten ze kiezen welke standjes ze het meeste aanspreken. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op deze manier krijgt Goedele een goed beeld van de vaak verschillende verlangens van de partners. Vervolgens krijgen de stellen op het tropische en romantische Bonaire privéles van Goedele. Alles in de hoop de passie weer terug te brengen. De 29-jarige Andrea en de 27-jarige Richard uit de eerste aflevering zijn al negen jaar samen, maar leven als broer en zus. In bed is het een saaie boel, want Richard haat voorspel en is meestal al binnen drie minuten klaar. Andrea snakt naar intimiteit en wil meer spanning. Ze is bang dat als het zo blijft, ze op een dag de handdoek in de ring gooit. Een koppel dat in een latere aflevering centraal staat is Bionda (28) en Marco (29). Zij zitten qua seksuele behoeftes totaal niet op één lijn. Zo wil hij heel vaak seks en van haar hoeft het in principe niet meer. Ze doet het enkel om van het gezeur af te zijn en doet liever de was en het huishouden. Als het niet verbetert weet Marco niet of hij monogaam blijft… Weet Goedele deze en andere koppels weer een hoogtepunt te bezorgen?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!