Programma gemist?

NOS Journaal 10:00 gemist?

12-01-2010 10:00

NOS Journaal 10:00 - Aflevering 725

Live verslag van de presentatie van het eindrapport van de Commissie Davids. In dat rapport staan de bevindingen over de rol van Nederland bij de inval door de Amerikanen en Engelsen in Irak in 2003. Specifiek onderzocht de Onderzoekscommissie Irak 'de voorbereiding en de besluitvorming over de politieke steun van Nederland aan de inval in Irak in de periode zomer 2002 tot zomer 2003'. De uitzending kent een aantal elementen. Er is een terugblik te zien op de inval in Irak. Commisisievoorzitter Davids, voormalig president van de Hoge Raad, biedt daarnaast het eindrapport aan minister-president Balkenende aan. En de NOS is live aanwezig bij de aansluitende persconferentie, eveneens door commisievoorzitter Davids. In de studio in Hilversum zijn twee gasten aanwezig voor de duiding van de uitkomsten van het rapport. Rob de Wijk, directeur van het Centrum voor Strategische Studies in Den Haag. De Wijk is deskundige op het gebied van internationale betrekkingen en veiligheidszaken. Arthur Docters van Leeuwen is jurist, voormalig topambtenaar en deskundig op het gebied van integriteits- en veiligheidsvraagstukken. In Den Haag tekent verslaggever Dominique van der Heyde voor de politieke duiding. Presentatie: Eva Jinek.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS Journaal 10:00 gemist

NOS Journaal is de overkoepelende benaming van de nieuwsuitzendingen van de NOS op radio en televisie. De centrale redactie van het NOS Journaal is gehuisvest in het videocentrum op het Mediapark in Hilversum. In Den Haag zit de Haagse redactie, waar politiek redacteuren werkzaam zijn en een volledig uitgeruste radio- en een televisiestudio aanwezig is.

Uitzending gemist van NOS Journaal 10:00? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal 10:00 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 121
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!