Programma gemist?

Bolwerk gemist?

03-03-2017 23:10

Bolwerk - Reportage: Bolwerk, Bunschoten - ChristenUnie

Vroeger was het leven in Bunschoten heel eenduidig. Je ging naar de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde met een partner uit dezelfde kerk en stemde op het GPV, een van de twee partijen die later opgingen in de ChristenUnie. Maar ook in Bunschoten veranderen de tijden. Vanzelfsprekendheden verdwijnen, ook in het stemhokje. Welke gevolgen heeft dit voor de ChristenUnie? In de driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt Tijs van den Brink de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer. Samen met de lijsttrekkers van de drie christelijke partijen bezoekt hij hun bolwerken. Weten deze politieke voormannen hun aloude achterban in Bergeijk (CDA), Bunschoten-Spakenburg (CU) en Urk (SGP) ook deze verkiezingen vast te houden. Of dringt ook in deze bastions de twijfel het stemhokje binnen..?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bolwerk gemist

Uitzending gemist van Bolwerk? Hier kun je alle uitzendingen van Bolwerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!