Programma gemist?

Het Carré-debat gemist?

05-03-2017 21:00

Het Carré-debat - Live: Het Carré-debat

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal van onderwerpen. Marianne Thieme, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren, vult de plek op van PVV-leider Geert Wilders. Hij trok zich terug nadat RTL Nieuws een interview met zijn broer had gepubliceerd, die kritiek uitte op de PVV’er. Het debat zou gaan tussen de acht grootste partijen in de peilingen. Op die basis zou de ChristenUnie in aanmerking komen voor een plek in Carré. Maar omdat het debat op zondag wordt gehouden, wil lijsttrekker Gert-Jan Segers niet meedoen. De zondagsrust weegt voor de partij zwaar.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!