Programma gemist?

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist?

13-03-2017 20:25

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference - Verkiezingsconference Freek de Jonge

In zijn vijfde verkiezingsconference worstelt Freek de Jonge met zijn identiteit: 'Zijn of niet zijn, dat is de keuze.' De wereld verandert, de politieke elite verandert niet mee en is te druk met zichzelf om een heldere keuze te maken die de burger in staat stelt uit overtuiging te stemmen. Dat betekent voor de conference in de eerste plaats zelfonderzoek: is Mark Rutte een dierbare vriend of een strategisch genie? Waarom neemt de 'gewone Nederlander' genoegen met zo’n ideeënloze leider? Waarom sluit links de rijen niet? Wat was er eerder: de chaos of de verkeersregelaar? 'Zijn of niet zijn, dat is de keuze.' Ten tweede verwondert De Jonge zich over de kiezer die zijn eigen belang niet kent en ook niet wil weten. De leiders van de gewone man hebben geen belang bij een goed geïnformeerd electoraat. En op de derde plaats komt de vrolijke constatering dat er nog heel wat te lachen valt in verwarrende tijden. Wat was er eerder: de chaos of de verkeersregelaar?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist

Uitzending gemist van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!