Programma gemist?

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist?

15-03-2017 20:30

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - Live: NOS Nederland Kiest | De Uitslagen

Vanuit de studio in Hilversum presenteert Rob Trip de Uitslagenavond. De uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen worden gebracht door Dionne Stax en politiek geduid door Dominique van der Heyde. Ron Fresen laat vanuit de Tweede Kamer de mogelijke coalities zien. We peilen de stemming bij de verschillende partijbijeenkomsten in het land. Om 21u00 is het tijd voor de exitpoll van onderzoeksbureau Ipsos. Op basis van dit representatieve onderzoek weten we dan in grote lijnen hoe Nederland heeft gestemd. De definitieve uitslag wordt later op de avond of nacht verwacht. Er wordt ook overgeschakeld naar Nieuwspoort, waar Mariëlle Tweebeeke met verschillende gasten de uitkomst van de verkiezingen bespreekt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!