Programma gemist?

Hart in Aktie gemist?

15-03-2017 20:30

Hart in Aktie - Terug: Hart in Aktie

Na vijf jaar afwezigheid keert Hart in Aktie terug bij SBS6. Het hartverwarmende programma wordt gepresenteerd door Airen Mylene. Zij zet zich met haar team voor meer dan 200 procent in voor mensen die het moeilijk hebben en een meevaller goed kunnen gebruiken. “Wij merken dat Hart in Aktie in het land nog steeds enorm leeft. Als we iemand benaderen, dan voelt de persoon die ons geschreven heeft zich echt gehoord en degene die de helpende hand krijgt toegereikt is totaal verrast. Zij hebben een heftige periode achter de rug of gaan daar nu nog steeds doorheen. Dat wij ze een steuntje in de rug kunnen geven, doet ze merkbaar goed. Hart in Aktie is een programma dat mij nu al niet meer loslaat. Dankzij de bijzondere mensen die ik mag ontmoeten, wordt mijn blik op de wereld verbreed. Als je hun verhalen hoort, dan wil je meteen voor ze door het vuur gaan”, aldus Airen Mylene. De redactie van Hart in Aktie krijgt uiteenlopende problemen voorgelegd, zo ook door Frits. Hij is sinds bijna een jaar ‘buddy’ van Dini, die zeer slecht ter been is. Toen hij voor het eerst bij haar thuis kwam, was ze drie jaar lang niet uit haar flatje geweest. Het complex waar ze woonde had geen lift en er was niemand die haar kon begeleiden. Frits heeft haar geholpen een aangepaste woning te vinden en hij neemt haar elke week mee voor tochtjes in zijn auto. Sinds hij in haar leven is, is ze niet meer zo eenzaam. Frits zou heel graag willen dat Dini een driewielfiets krijgt, zodat ze er ook weer zelfstandig op uit kan. Ook kwam er een vraag binnen van Sandra, die een lichte vorm van autisme heeft. Ze woont begeleid en haar ‘lievelingsbegeleider’ is Henk. Sandra werkt in het gezinsvervangend tehuis tegenover haar woning, waar Henk ook begeleider is. Hij heeft het er al heel lang over dat hij daar zo graag van de schuur in de tuin een knutselplek voor alle bewoners zou willen maken. Maar daar is helemaal geen geld voor. Kan Hart in Aktie hier iets in betekenen? Rob stuurde een brief in voor zijn vader Joop. De 74-jarige man had meer dan 25 jaar een prachtige vogeltuin, waar het hele dorp van meegenoot. Totdat de vogelgriep toesloeg en alle vogels afgemaakt moesten worden. In december is Joop geopereerd aan kanker en hierna wordt hij nog wekenlang bestraald. Volgens Rob valt het gemis van zijn vogels Joop heel erg zwaar en zal hij enorm opknappen als zijn vogeltuin weer bewoond is. Maar zoveel vogels opnieuw aanschaffen is voor Joop echt te duur… Hart in Aktie ging in 2000 van start en won in 2003 de publieksprijs De Gouden Televizier-Ring.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Hart in Aktie gemist

Hart in aktie is een Nederlands televisieprogramma van SBS 6 waarin Natasja Froger mensen helpt met problemen. Het kunnen grote problemen zijn maar ook kleine problemen. Zo wordt er wel eens een heel huis verbouwd, maar ook gewoon een dagje uit voor een persoon die het speciaal verdient vanwege een lastige periode. Het programma was oorspronkelijk een spin-off van het SBS 6-programma Hart van Nederland, waarin regelmatig misstanden werden gesignaleerd. In Hart in aktie werden deze problemen opgelost. Later kwam het programma volledig los te staan van HvN.

Uitzending gemist van Hart in Aktie? Hier kun je alle uitzendingen van Hart in Aktie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!