Programma gemist?

RTL: De Uitslagenavond gemist?

15-03-2017 20:29

RTL: De Uitslagenavond - Live: RTL De Uitslagenavond

‘RTL Nieuws’ en ‘RTL Late Night’ slaan de handen ineen en komen met ‘RTL: De Uitslagenavond’. Vanuit de studio van ‘RTL Late Night’ presenteren Humberto Tan en Merel Westrik een programma vol verkiezingsuitslagen en discussies met veel verschillende en prominente gasten aan tafel. Vanaf het Rembrandtplein in Amsterdam worden de binnenkomende uitslagen op de voet gevolgd door Merel Westrik. Frits Wester is de gehele uitzending te gast en analyseert de laatste ontwikkelingen samen met veel oud-politici, opiniemakers en bekende Nederlanders. Naast veel anderen schuiven Onno Hoes, Myrthe Hilkens, Jack de Vries, Jort Kelder en Gerdi Verbeet aan. Om 21.00 uur komt de exitpoll van onderzoeksbureau Ipsos binnen en worden de uitslagen per gemeente doorgenomen. De gehele avond wordt er live geschakeld met ‘RTL Nieuws’-verslaggevers om de stemming te peilen bij de verschillende politieke partijen. Humberto kijkt uit naar de uitslagenavond: “Door deze samenwerking gaan we op een attractieve manier de verkiezingsuitslag verslaan. ‘RTL Nieuws’ gebundeld met de talkshowsetting van ‘RTL Late Night’ zorgen voor een nieuwe dynamiek”. Voor Merel Westrik is de uitslagenavond het politieke hoogtepunt van dit jaar: “Daarom verhuizen we voor één avond de 'RTL Nieuws'-desk naar de studio van 'RTL Late Night' om de hele avond live de uitslagen te kunnen verslaan. Een mini-verhuizing voor een bijzonder spannende avond; de redactie en ik kijken er naar uit”. De avond wordt muzikaal ondersteund door de Haagsche huisband ‘Di-rect’.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL: De Uitslagenavond gemist

Uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Wat heeft Nederland gekozen? Vanuit de studio van 'RTL Late Night' nemen Humberto Tan en Frits Wester samen met verschillende gasten de laatste ontwikkelingen door. De binnenkomende uitslagen worden op de voet gevolgd door Merel Westrik. Daarnaast wordt er veel geschakeld met de 'RTL Nieuws'-verslaggevers die zich op verschillende plekken in het land bevinden.

Uitzending gemist van RTL: De Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van RTL: De Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!