Programma gemist?

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist?

18-03-2017 20:09

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Nieuw: Janzen & Van Dijk - Voor Al Uw Bruiloften En Partijen

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een nieuw RTL 4-programma. In ‘Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ draait het om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om de kids en de aankomende bruidsparen te helpen bij de voorbereidingen van hun toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel door de paren en hun, soms wederzijdse, kinderen worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten die zowel door de ouders als door de kinderen worden uitgevoerd. Ook andere familieleden kunnen hier een belangrijke rol inspelen. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist

Programma waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met hun eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om te helpen bij de voorbereidingen van het toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Uitzending gemist van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen? Hier kun je alle uitzendingen van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!