Programma gemist?

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. De ene boer begint al gevoel te krijgen voor een logee, de ander wil ze allebei nog beter leren kennen voordat hij definitief de knoop doorhakt. * Boer Olke in Texas neemt Alberdien en Sandra mee voor een picknick tussen de pinken. Olke heeft de woorden van Yvon Jaspers goed in zijn oren geknoopt: 'Het zijn vrouwen. Ze willen dat je met ze flirt!' Hij strooit met complimentjes, zegt dat ze er prachtig uitzien. 'Ik ben ze aan het veroveren natuurlijk. Ik laat zien dat ik ze leuk vind.' Een van de dames wacht het juiste moment af voor een zoen... * Het enthousiasme van boer David in Roemenië doet Mara en Susanne goed. Hij neemt ze mee om boodschappen te doen, de omgeving te laten zien en belandt met ze tussen het koolzaad waardoor hij over zijn passie kan vertellen: akkerbouw. 'Ja, hier word ik warm van', verzucht een van hen. * Anne en Fleur, de logees op de Franse boerderij van Herman, geven toe dat ze voor het eerst van hun leven eigenlijk misschien wel een beetje verliefd aan het worden zijn. Ze zijn jaloers op elkaar. Herman heeft de touwtjes in handen en geniet daar zichtbaar van. * In het ijskoude Canada moeten Eline en Mara enorm wennen aan de nieuwe situatie. 'Het is anders zo, ik moet omschakelen. Ik voel meer strijd.' Riks kan zich nog niet helemaal open stellen: 'Ik zou ze eigenlijk een keer een knuffel moeten geven, maar daar heb ik moeite mee.' * Boer Marc neemt Annekim en Anke mee voor een romantisch uitje naar het mooiste plekje uit de omgeving: een strandje bij het meer. Marc wordt er maar onzeker van: 'Wel raar dat ik hier met twee vrouwen ben. Het is onnatuurlijk. Er is een reden voor monogamie. Denk ik.'
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!