Programma gemist?

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist?

28-03-2017 23:00

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world - Docu: Lo and Behold, Reveries of the Connected World

In Lo and Behold is te zien hoe de online wereld bijna alles in de echte wereld veranderd heeft. Van handel tot onderwijs, ruimtevaart tot gezondheidszorg, maar ook persoonlijke relaties. Werner Herzog, bekend van Grizzly Man en Cave of Forgotten Dreams, onderzocht eerder wonderbaarlijke plekken als de Sahara, de Amazone en de Zuidpool. Met dezelfde nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht verkent hij nu de toekomst van het internet. In een reeks gesprekken neemt hij ons mee op een speelse, fascinerende en deels verontrustende reis langs de pioniers en mensen die nu onze toekomst vormgeven. We ontdekken hoe poëtisch en filosofisch de conceptie van het internet was. Hoe het sneller en totaler dan elke andere menselijke vinding ons leven en onze cultuur vormgeeft. En hoe de nabije toekomst bijna niet te bevatten is. Zal het internet ooit dromen over zichzelf? Kan het een moraal krijgen, en misschien zelfs de betekenis van liefde bevatten? Of zal het ons binnenkort meer schade dan goed doen - als dat al niet gebeurd is? Aan de hand van visionaire entepreneurs als Elon Musk of filosofisch ingestelde natuurkundigen als Lawrence Krauss, weet Herzog een verrassend origineel en boeiend licht te werpen op het digitale landschap.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!