Programma gemist?

The Great Indoors gemist?

31-03-2017 20:55

The Great Indoors - Nieuwe sitcom: The Great Indoors

In de nieuwe sitcom The Great Indoors krijgt de reislustige verslaggever Jack Gordon opeens een kantoorbaan. Hij merkt dat zijn jongere collega’s niet weten dat de wereld groter is dan het beeldscherm van hun telefoon. Zij begrijpen op hun beurt weer niet waarom Jack zo hopeloos achterloopt op het gebied van technologie en social media. The Great Indoors, geproduceerd door de makers van How I Met Your Mother, Two and a Half Men en Seinfield, is een van de meest succesvolle nieuwe sitcoms van het seizoenen is vanaf vanavond aansluitend op The Big Bang Theory te zien bij Veronica. Jack (Joel McHale) werkt voor een avontuurlijk magazine en mag daarvoor regelmatig de wereld rondreizen. Jacks leven wordt echter een stuk minder spannend wanneer Roland (Stephen Fry), de oprichter van het magazine, besluit voortaan het magazine alleen nog online aan te bieden. Jack krijgt de leiding over de digitale afdeling van het tijdschrift en zit dus vanaf dat moment elke dag op kantoor met zijn nieuwe collega’s opgescheept. Hij verbaast zich over de luie houding van z’n collega’s die de hele dag vooral met zichzelf en social media bezig lijken te zijn. Lukt het Jack om zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving en te overleven in The Great Indoors?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

The Great Indoors gemist

Jack Gordon werkt voor een avontuurlijk magazine en mag daarvoor regelmatig de wereld rondreizen. Jacks leven wordt echter een stuk minder s...

Uitzending gemist van The Great Indoors? Hier kun je alle uitzendingen van The Great Indoors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!