Programma gemist?

Het mooiste meisje van de klas gemist?

03-04-2017 22:10

Het mooiste meisje van de klas - Terug: Het mooiste meisje van de klas

Eens waren zij het mooiste meisje van de klas, maar wat heeft het leven deze beauty’s gebracht? Hoe kijken zij terug op toen? Wat heeft hun schoonheid voor invloed gehad op hun leven tot nu toe? In het elfde seizoen van Het Mooiste Meisje van de Klas gaat Jaap Jongbloed wederom op zoek naar dat meisje van toen waar alle jongens verliefd op waren. Samen met oud-klasgenoten en bekenden haalt hij oude herinneringen op en bespreekt hij wat deze vrouwen zo bijzonder maakt. Nostalgie, persoonlijke verhalen en een stukje herkenning in het nieuwe seizoen van Het Mooiste Meisje van de Klas. In de eerste aflevering ontmoet Jaap Caroline. De familie waarin Caroline opgroeit staat bekend om hun geld en allure. Zij krijgt niet alleen de allure, maar ook de ondernemersmentaliteit mee van haar ouders. Niet zeuren, maar doorzetten. Een mentaliteit die zij in haar leven hard nodig heeft. Op jonge leeftijd verliest ze haar zus aan longkanker en in dezelfde periode gaat ze door een moeilijke scheiding. Caroline is gezegend met een enorm positieve inborst en heeft haar leven snel weer op de rit; een nieuwe man, een zoon, een huis in Knokke.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!