Programma gemist?

2Doc: The Valley of Salt gemist?

11-04-2017 23:00

2Doc: The Valley of Salt - Docu: The Valley of Salt

Als de jonge Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber voor het eerst terugkeert naar zijn ouders in Cairo na de Egyptische revolutie, treft hij een land in politieke onrust. Tijdens de onrusten, onder president Morsi, zijn christenen vogelvrij. De christelijke ouders van Christoph, de Egyptische Magdy Saber en Zwitserse Annelise Saber, worden geterroriseerd en per sms met de dood bedreigd door fanatieke moslims. Ondanks alle bedreigingen besluiten zijn ouders in het land te blijven en hun zendingswerk voort te zetten. Op indrukwekkende wijze legt Christophe de situatie van zijn ouders vast. Hoe gaan zij met de bedreigingen om? Hoe houden ze stand tegen de steeds sterker wordende bedreigingen? Hoe houden ze vast aan hun geloof en het vertrouwen dat Egypte en The Valley of Salt bestaansrecht hebben? De situatie in Egypte was dusdanig bedreigend, dat Christophe pas vier jaar na het maken van de beelden de film kon afronden. Daarna is The Valley of Salt vertoond op 250 filmfestivals over de hele wereld en heeft het meer dan 80 awards gewonnen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: The Valley of Salt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Valley of Salt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Valley of Salt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!