Programma gemist?

Smerige Zaken gemist?

12-04-2017 21:30

Smerige Zaken - Terug: Smerige zaken

Na een succesvol eerste seizoen, keert Rob Geus terug met zijn programma Smerige zaken. De hygiëne-expert gaat weer het land in na noodkreten van burgers. Zij zijn de onhygiënische wantoestanden spuugzat en willen dat Rob op onderzoek gaat om de onderste steen boven krijgt. Zo krijgt Rob in de eerste aflevering een melding van een ex-medewerker van een slagerij. De man besluit aan de bel te trekken, omdat zijn oude baas kiloknaller vlees verkoopt dat ernstig bedorven is. Zijn slagerij is achter de toonbank een regelrechte puinhoop. Ook komt hij terecht in een snookercentrum met achterstallig onderhoud en een bar die nog nooit is schoongemaakt. Kan Rob tot de eigenaar doordringen dat het zo niet langer kan? Het nieuwe seizoen van Smerige zaken is vanaf vanavond te zien bij SBS6. In Smerige zaken gaat Rob aan de slag met noodkreten van burgers. Gewapend met een verborgen camera gaat hij op onderzoek en confronteert hij de dader met de schrijnende situatie. Daarnaast gaat Rob, vanuit een maatschappelijk belang, zelfs een stap verder. Hij kaart de problematiek ook op een hoger niveau aan. Van overkoepelende instanties als de NVWA en IGZ en de Consumentenbond tot politiek Den Haag.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Smerige Zaken gemist

Horeca, bedrijfskantines, verzorgingstehuizen en scholen, slechts enkele voorbeelden van waar de hygiëne, nog veel te vaak, zwaar te wensen ...

Uitzending gemist van Smerige Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Smerige Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!