Programma gemist?

De Westerlingen gemist?

14-04-2017 21:25

De Westerlingen - Nieuw: De Westerlingen

Vandaag start op NPO 3 het nieuwe toeristische magazine 'De Westerlingen'. Eén Westerling, één week, ergens in de wereld in een compleet andere cultuur. Dag en nacht volgt een van onze programmamakers opmerkelijke, jonge mensen die ons meenemen in hún wereld. Een wereld die niet meer zit te wachten op westerse idealen. Feesten, haten, liefhebben, bidden en werken: we beleven avonturen met mensen die anders in het leven staan dan wij; op zoek naar nieuwe ideeën, verbluffende inzichten en totaal andere waarheden. We kijken voorbij onze eigen navel, voorbij onze westerse dogma’s - om te kunnen reflecteren op wat het eigenlijk betekent om ‘westers’ te zijn. De Westerlingen combineert participerende journalistiek met het vertellen van verhalen die verrassen, ontroeren én ons wereldbeeld tarten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Westerlingen gemist

Uitzending gemist van De Westerlingen? Hier kun je alle uitzendingen van De Westerlingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!